Skip links

Omgeving

Voorbereid op pad

Alles dat je moet weten…

Vlissingen is een prachtige stad gelegen aan de Zeeuwse Kust. Het biedt een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden voor zowel inwoners als de toeristische gasten. De stad is rijk aan geschiedenis en heeft een levendige haven waar u kunt genieten van de vele boten die af- en aanvaren.

Meer over de omgeving
de trekpleisters van Vlissingen

Uniek op elke manier

Een van de grootste trekpleisters van Vlissingen is De Boulevard, die zich uitstrekt langs de monding van de Westerschelde en waar u kunt genieten van een fabuleus uitzicht op de verderop gelegen Noordzee. Daarnaast vindt u hier ook diverse restaurants en cafés met het prachtige uitzicht.

In de directe omgeving van Vlissingen vindt u verschillende natuurgebieden en historie, zoals de duinen van Dishoek en het Nollebos. Hier maakt u prachtige wandelingen of fietstochten en geniet u van de mooie natuur die Zeeland te bieden heeft.

Vlissingen is ook bekend om zijn maritieme geschiedenis en u kunt dan ook diverse musea bezoeken om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis van de stad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Zeeuws Maritiem Museum of de Kazematten, waar u alles te weten komt over de zeevaart en het leven op zee.

Voorbereid op pad

Centraal in Zeeland

Vanuit de centrale ligging in Zeeland bezoekt u makkelijk andere mooie plaatsen en locaties. Neem bijvoorbeeld het veer van Vlissingen naar Breskens en laat u verassen door het Bourgondische inslag van Zeeuws-Vlaanderen of de mooie historische steden Gent of Brugge.

Plan je verblijf
🍪 Deze website maak gebruik van coockies